opstina gornji milanovac

15. septembar 2015.
Završeni radovi na izgradnji ulice Vojvode Rake Ljevajca


Radovi na izgradnji Ulice Vojvode Rake Ljevajca na veliko zadovoljstvo građana opštine Gornji Milanovac danas su završeni asfaltiranjem ulice.


Ukupna vrednost fazne izgradnje pomenute ulice je 4 miliona dinara odnosno prva faza, završena 2014. godine, kao i upravo završena druga faza izgradnje ulice iznose po 2 miliona dinara.


"Problemi koji su postojali u vezi vodovodne i kanalizacione mreže u ovoj ulici, a koji su otežavali normalan život i rad njenih stanovnika, rešeni su tokom izvođenja radova na izgradnji" rekao je predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković.


Podsećanja radi, početkom tekućeg meseca predsednik Mirković sa svojim saradnicima obišao je radove na izgradnji i tom prilikom izrazio zahvalnost meštanima ove ulice na razumevanju i strpljenju koje su pokazali sve ove godine prilikom susretanja sa nizom problema pre njenog uređenja.


Investitor radova na izgradnji Ulice Vojvode Rake Ljevajca je Opština Gornji Milanovac preko gornjomilanovačke mesne zajednice, dok izvođač radova je gornjomilanovačko preduzeće "Svin".


"Sve investicije moraju se uspešno i zakonito sprovoditi ali pre samog početka radova neophodno je rešiti sva prethodna pitanja među kojima je i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa da bi realizovanje investicije bilo efikasno" podvukao je predsednik opštine Milisav Mirković.


izgradnja ulicePovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!