opstina gornji milanovac

07. septembar 2015.
Druga faza radova na izgradnji ulice Vojvode Rake Ljevajca


U toku druga faza radova na izgradnji ulice Vojvode Rake Ljevajca


izgradnja ulice

Nakon završene prve faze izgradnje ulice Rake Ljevajca u Gornjem Milanovcu prošle godine, u toku je druga faza radova na izgradnji ove ulice. Vrednost prve faze ove investicije iznosila je 2 miliona dinara, koliko i vredi i druga faza koja je u toku. Problemi koji su postojali u vezi vodovodne i kanalizacione mreže u ovoj ulici, a koji su otežavali normalan život i rad njenih stanovnika, rešeni su tokom izvođenja radova na izgradnji. Izvođač radova je gornjomilanovačko preduzeće "Svin", a investitor radova je Opština Gornji Milanovac preko gprnjomilanovačke mesne zajednice.


Tokom protekle nedelje, radove na izgradnji ove ulice obišao je predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sa svojim saradnicima i tom prilikom izrazio zahvalnost meštanima ove ulice na razumevanju i strpljenju koje su pokazali sve ove godine u kojima su se susretali sa nizom problema pre njenog uređenja.


Kako je najavio predsednik opštine, opština će preko mesne zajednice Gornji Milanovac uložiti 10 miliona dinara u regulaciju Miletića potoka ocenivši da se investicije mesne zajednice Gornji Milanovac uspešno i zakonito realizuju, ali i efikasno jer se najpre reše sva prethodna pitanja među kojima je i rešavanje imovinsko-pravnih odnosa.


izgradnja ulice    izgradnja ulice    izgradnja ulice   Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!