opstina gornji milanovac

26. avgust 2014.
Međunarodni košarkaški kamp

Uspešno realizovan još jedan Međunarodni košarkaški kamp "Kasta" na Rudniku


medjunarodni kosarkaski kamp

Povodom ulaska u samu završnicu sedamnaestog po redu ciklusa Međunarodnog košarkaškog kampa "Kasta" koji se realizuje na planini Rudnik, Predsednik Opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković upriličio je prijem za direktora ovog kampa Srđana Stojanovića sa saradnicima.


Tom prilikom razgovarano je o dosadašnjoj uspešnoj saradnji, ali i o njenom nastavku u narednom periodu, što je, kako su konstatovale i jedna i druga strana, u obostranom interesu. Kako je ocenio Predsednik Mirković, čast je i zadovoljstvo biti domaćin jednog međunarodnog košarkaškog kampa sa znakom kvaliteta koji dodeljuje Košarkaški savez Srbije. Stoga, Opština Gornji Milanovac će preduzeti sve mere koje su u njenoj nadležnosti, a u granicama realnih mogućnosti, i nakon sagrađene nove fiskulturne sale pri Osnovnoj školi "Arsenije Loma" nastaviti sa unapređenjem uslova za realizaciju ovog kampa na Rudniku i u narednim godinama.


"Ovo gornjomilanovačko naseljeno mesto na planini Rudnik pruža izvanredne mogućnosti za boravak i pripremu sportista u izuzetnim hotelskim i prirodnim uslovima, a u organizaciji stručnih ljudi i predstavnika košarkaškog kampa "Kasta", rekao je direktor Stojanović.


Za sedamnaest godina za redom kroz ovaj košarkaški kamp prošao je 18971 učesnik, dok je 436 klubova i 705 trenera ukazalo poverenje u način rada ovog kampa. Rad kampa je i ove godine zainteresovao veliki broj učesnika, ali i košarkaške stručne javnosti zbog niza originalnih metodoloških rešenja i veoma pažljivo izabranih trenera koji ih sprovode.


Pored kampera iz Srbije, "Kastu" su posetili i kamperi iz Rusije, Italije, Makedonije, Rumunije, Nemačke, Izraela, Švedske, Amerike, Španije, Grčke i mnogi drugi talentovani ljubitelji košarke širom sveta.
Povratak na: SaopštenjaĆir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!