opstina gornji milanovac

28. avgust 2015.
Početak nove školske godine


pocetak skolske godine

Povodom početka nove školske godine i polaska učenika u školu, predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković primio je danas direktore svih osnovnih škola sa teritorije naše opštine.


Prosvetnim radnicima, direktorima, svim učenicima a posebno đacima prvacima predsednik Mirković poželeo je srećan početak školske 2015/16. godine, uspeh u radu i novim školskim izazovima.


Takođe, predsednik je direktorima škola uručio poklon lektire za 370 milanovačkih mališana koji ove školske godine polaze u prvi razred.


Lektiru za polaznike prvog razreda čini komplet knjiga: Jovan Jovanović Zmaj "Velika tajna", Momčilo Tešić "Početak pesme", Desanka Maksimović "Vrt detinjstva", Grigor Vitez "Kad bi drveće hodalo", srpske narodne umotvorine "Izbor iz narodne lirike i epike" kao i ilustrovane enciklopedije i časopisi za decu.


Kao dodatni poklon, pored lektira, prvaci dobijaju od predsednika opštine i knjigu o pravilnom i bezbednom ponašanju u saobraćaju "Pažljivkova pravila u saobraćaju" koju je izdala Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.
Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!