opstina gornji milanovac

14. avgust 2015.
Ruška Bergman u poseti kod rukovodstva opštine Gornji Milanovac


ruska bergman

Svetski poznata stilistkinja i modni kreator Ruška Bergman posetila je danas našu opštinu i upoznala predsednika opštine Milisava Mirkovića sa svojim saradnicima, sa svojim radom i idejama.


Na samom početku prijema, koji je održan u Kabinetu predsednika opštine, predsednik Mirković izrazio je čast što ima priliku da upozna ovu priznatu i najtraženiju stilistkinju koja je naše gore list.


"Drago mi je što ste izdvojili svoje dragoceno vreme da nas posetite tokom Vašeg boravka u Takovu. Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da Vas upoznam i što mogu na neki način da Vam predstavim našu opštinu iz našeg ugla viđenja ali i da čujem od Vas, Vaše utiske i zapažanja" rekao je predsednik opštine Milisav Mirković.


Ruška je izrazila zadovoljstvo čistoćom našega grada, kao i zdravim stavom i zdravim razumom Gornjomilanovčana.


"Svake godine dolazim u grad u kome sam rođena, svake godine sam kod majke u Takovu. Ja sam prava Srpkinja, obožavam Srbiju. Na zapadu Vas najbolje može predstaviti Vaš rad. Ja sam imala sreću da od svih radova, Hilari Klinton izabere baš moj. Stilizovala sam preko četiri stotine najpoznatijih ljudi, nisam radila samo kraljicu Elizabetu, Klinta Istvuda i Vatikanskog papu. Sada radim i kratke filmove koji su doživeli veliki uspeh jer samo svojim "artom" možete pokazati ko ste i šta ste a ja sa zadovoljstvom ističem da sam iz Gornjeg Milanovca, gde sam završila i osnovnu i srednju školu" izjavila je Ruška Bergman, poreklom iz familije Savković iz Takova.


Razmenjujući utiske o Gornjem Milanovcu i razgovarajući o aktuelnim dešavanjima u našoj opštini, pokrenuta je i ideja o budućoj saradnji sa ovom eminentnom umetnicom.


Radovi Ruške Bergman pojavljuju se u brojnim zbornicima o modi, stilizovala je ikone današnjeg glamura, između ostalih - Leni Kravica, Nikol Kidman, Gvinet Paltrou, Sindi Kraford a najveće zadovoljstvo joj je pričinjavala saradnja i rad sa legendarnim Majkl Džeksonom.


ruska bergmanPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!