opstina gornji milanovac

13. avgust 2015.
Akcija čišćenja i uređenja Gornjeg Milanovca


Uključimo se svi!


ciscenje milanovca

Imajući u vidu da je sezona godišnjih odmora u toku kao i visoku frekvenciju saobraćaja kroz našu opštinu povodom odlaska turista na godišnji odmor, Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac organizovala je akciju čišćenja i uređenja našeg grada.


Prema utvrđenom planu akcija je krenula u jutarnjim časovima sa Trga kneza Mihaila gde su svi učesnici opremljeni neophodnim džakovima, zaštitnim rukavicama, flašicama sa vodom i oformljeni u grupe krenuli sa čišćenjem.


Pored zaposlenih u Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac u akciji čišćenja učestvovali su korisnici Centra za socijalni rad, članovi opštinskog Sportskog saveza, volonteri Crvenog krsta, lica angažovana na sprovođenju javnih radova u JKP "Gornji Milanovac" kao i svi zainteresovani građani.


"Bitno je da u akciji čišćenja ne učestvuju samo opštinske službe i preduzeća već i građani. Određen broj volontera se i priključio akciji" rekla je načelnica Opštinske uprave Gorica Petrović.


Uređivane su površine uz magistralni put, ulazi u grad, javne travnate površine, dečji parkovi, odlagan je neprimereno odbačen otpad i vršene su sve potrebne aktivnosti koje doprinose ulepšavanju i održavanju prepoznatljivog pečata Gornjeg Milanovca kao čiste i uređene opštine.


Veliki broj naših sugrađana pozdravio je današnju akciju u organizaciji Opštinske uprave dok su vlasnici ugostiteljskih objekata delili učesnicima osvežavajuće napitke.


ciscenje milanovca    ciscenje milanovcaPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!