opstina gornji milanovac

28. jul 2015.
Počinje asfaltiranje lokalnih i nekategorisanih puteva


Tokom avgusta meseca počinje asfaltiranje lokalnih i nekategorisanih puteva u četrnaest Mesnih zajednica


Javno preduzeće za puteve opštine Gornji Milanovac uspešno je sprovelo javnu nabavku za radove na popravci - asfaltiranju trinaest kilometara lokalnih i nekategorisanih puteva u četrnaest mesnih zajednica na teritoriji opštine Gornji Milanovac.


"Uni-promet" iz Čačka je najpovoljniji ponuđač za asfaltiranje nekategorisanih puteva u svih četrnaest mesnih zajednica i to: MZ Pranjani - Bralovići, MZ Lipovac, MZ Brusnica, MZ Svračkovci, MZ Savinac - Šarani, MZ Lunjevica, MZ Pranjani – Vidakovići, MZ Pranjani – Živanovići, MZ Savinac – Drenova, MZ Družetići, MZ Pranjani – Avramovići, MZ Takovo – Sinoševići, MZ Leušići, MZ Pranjani – varošica.


Za izgradnju i popravku mostova u Gojnoj Gori i Bogdanici, zaseok Kneževići, najpovoljniji ponuđač je firma "Svin" iz Gornjeg Milanovca , a u Ločevcima najpovoljniji ponuđač je preduzeće "Tatović" iz Čačka.


Početak radova na izgradnji i popravci mostova kao i popravci - asfaltiranju lokalnih i nekategorisanih puteva, ukupne vrednosti preko 40 miliona dinara, planiran je za deset dana.


Inače, u narednom periodu biće asfaltirano preko trideset kilometara lokalnih i nekategorisanih puteva u trideset i tri mesne zajednice na teritoriji opštine Gornji Milanovac.


putokaz
Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!