opstina gornji milanovac

28. jul 2015.
Rekonstrukcija ulica u centru grada ušla u završnu fazu


rekonstrukcija ulica


Radovi na sanaciji i rekonstrukciji Ulice Vojvode Mišića i Takovske ulice ušli su u završnu fazu.


Ulica Vojvode Mišića rekonstruisana je od objekta "Idea" do Trga kneza Mihaila i Takovska ulica, od Trga kneza Mihaila do uključenja Ulice Hajduk Veljka u Takovsku.


Rekonstrukciju, u vrednosti oko 20 miliona dinara, izvodilo je preduzeće "Putevi Čačak" "Strabag", a radovi su obuhvatali postavljanje kišne kanalizacije, sanaciju kolovoza kao i na uređenje parking-prostora.


rekonstrukcija ulica


Sanaciji pomenutih ulica pristupilo se nakon velikih oštećenja koje su pretrpele prilikom prolaska kamiona teške nosivosti zbog izgradnje autoputa kroz našu opštinu.


Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković zahvaljuje se investitorima - Javnom preduzeću "Putevi Srbije", Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac i lokalnim javnim preduzećima koja su učestvovala u rekonstrukciji ulica, a posebno građanima naše opštine na razumevanju i strpljenju koje su pokazali tokom izvođenja radova.


Inače, krajem protekle sedmice završeni su i radovi na izgradnji pristupne saobraćajnice glavnom gradskom stadionu i time je spremno dočekana prva utakmica našeg superligaša na domaćem terenu. Vrednost ovih radova iznosila je oko 10 miliona dinara.


rekonstrukcija ulica    rekonstrukcija ulica    rekonstrukcija ulicaPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!