opstina gornji milanovac

24. jul 2015.
Osmeh mališana od neprocenljive vrednosti


decije igraliste


Povodom isporuke i postavljanja još dva mobilijara za potrebe najmlađih gornjomilanovčana, predsednik opštine Milisav Mirković danas je obišao objekte Predškolske ustanove "Sunce" kao i polaznike škole plivanja.


"Na radost dece, Gornji Milanovac ima još dva kutka na koje će mališani, u igri i druženju, uživati na svežem vazduhu. Ovo je jako važna donacija koja je realizovana zajedničkim angažovanjem Opštinske uprave, opštine Gornji Milanovac i Predškolske ustanove " rekao je predsednik Mirković.


Naime, od ukupno sedam kompleta mobilijara koje su predmet donacije, u vrednosti 70.000 evra, firme "Megasound" - "Megastil" iz Crne Gore, stigla su još dva nova.


decije igraliste


Nova dečija igrališta sada krase i objekat Predškolske ustanove "Sunce" kod Tehničke škole i objekta u Nevadama dok prilikom prvog kruga isporuke, mobilijar je dobio gradski park i objekat Predškolske ustanove "Sunce" u Železničkoj ulici.


U drugom delu obilaska posvećenog mališanima, predsednik opštine posetio je gradski bazen i besplatnu školu plivanja koja je omogućena deci predškolskog uzrasta i učenicima osnovnih škola sa teritorije opštine Gornji Milanovac.


"Ovo je, takođe, jedna od lepših akcija ove godine koju smo organizovali i posvetili najmlađima. Veliki broj je zainteresovane dece za besplatnu školu plivanja i namera nam je bila stvaranje ambijenta koji će biti na usluzi deci i koji će im upotpuniti i obogatiti slobodno vreme tokom raspusta" rekao je predsednik Milisav Mirković.


Aleksandar Raković, suvlasnik "Agencija gradski bazen" i jedan od organizatora škole plivanja rekao je da je blizu petsto dece prijavljeno u školu a zbog velikog interesovanja časovi se održavaju u dve smene.


"Roditelji i deca su jako zahvalni na organizaciji škole plivanja a realizaciju su pomogli i podržali opština Gornji Milanovac, Javno preduzeće "Sportsko - rekreativni centar" i Sportski savez opštine" izjavio je Aleksandar Raković.


decije igraliste    decije igraliste    decije igraliste   

decije igraliste    decije igraliste    decije igraliste   Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!