opstina gornji milanovac

23. jul 2015.
Unapređena Telenor mreža u Gornjem Milanovcu


Šira pokrivenost i brži internet u Boljkovcima


Telenor je tokom juna pustio u rad novu baznu stanicu u Boljkovcima u opštini Gornji Milanovac, zahvaljujući kojoj je teritorija na ovom području pokrivena 3G signalom.


Time su omogućene veće brzine interneta, a korisničko iskustvo je dodatno unapređeno.


Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kao i pristup mobilnom internetu i stabilnoj, sigurnoj mreži, bilo kad i bilo gde, kontinuirano unapređuje infrastrukture mreže. Tokom protekle godine Telenor je uložio više od 20 miliona evra u infrastrukturu Pametne mreže.


Mreža četvrte genracije trenutno je dostupna korisnicima u najvećim gradovima – Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu, kao i na turističkim lokacijama – Kopaoniku i Zlatiboru, a Telenor nastavlja sa daljim unapređenjem mreže.


Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima više od 190 miliona korisnika na 13 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa početnim ulaganjem od 1,53 milijarde evra. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija. Ova kompanija ima 119 prodavnica u 84 grada i oko 1.000 zaposlenih, dok Pametna mreža pokriva više od 80 odsto stanovništva.


telenor
Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!