opstina gornji milanovac

15. jul 2015.
Otvoren mini-pič teren


mini pic

Sportski teren za mali fudbal, koji se nalazi u okviru Javnog preduzeća "Sportsko rekreativni centar", predsednik opštine Milisav Mirković danas je svečano otvorio i ozvaničio početak korišćenja "mini –pič" terena.


"Zahvaljujem se svima koji su pomogli jer jedan od nezaobilaznih segmenata sporta predstavlja i stvaranje neophodnih uslova da se građani bave sportom. Održavanje sportskih manifestacija otvara mogućnost za poboljšanje već postojeće ili izgradnju potpuno nove sportske infrastrukture, koja u Gornjem Milanovcu pruža šansu kako rekreativnim tako i profesionalnim sportistima. Uskoro ćemo dobiti i pristupnu saobraćajnicu gradskom stadionu " rekao je predsednik opštine.


Svečano otvaranje, uz veliki broj gledalaca, protekao je uz utakmice najmlađih članova Fudbalskih klubova "Metalac", "Takovo" i škole fudbala "Crvena Zvezda".


"Nakon završetka sanacije, teren će biti na usluzi našim najmlađim sugrađanima koji su započeli svoje fudbalske karijere i načinili prve fudbalske korake u gornjomilanovačkim klubovima" dodao je direktor Javnog preduzeća "Sportsko rekreativni centar" Mileta Bogdanović.


U okviru projekta "Da svi pomognemo" Fondacije "Ana i Vlade Divac" radovi na sanaciji "mini – pič" terena započeli su 28. maja tekuće godine. Akcija je pokrenuta nakon poplava u 2014. godini, koje su napravile ogromne štete na sportskim objektima širom Republike Srbije a sredstva za obnovu sportskih objekata donirao je Olimpijski komitet Srbije. Za izvođača radova vrednih 2.954.395,00 dinara angažovana je firma "LO – Zanati" iz Loznice.


Podsećanja radi, sanacija sportskog terena za mali fudbal podrazumevala je obavljanje građevinskih radova, radove na igralištu, terenu i ogradi igrališta. Nakon demontaže postojećih, montaže novih kao i dorade postojećih talpi, vršena je i izrada ojačanja postojećih stubova kao i izrada stubova nove ograde, ugradnja behaton ploča prilikom rekonstrukcije prilazne staze, ugradnja i održavanje prirodne trave na busenu u okviru prostora za zagrevanje i treninge, uklanjanje stare i ugradnja nove veštačke trave.


mini pic    mini pic    mini pic

mini pic    mini pic    mini pic

mini pic    mini pic    mini picPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!