opstina gornji milanovac

27. jun 2015.
Prijem u čast najboljih učenika Gornjeg Milanovca


vukovci

Povodom izuzetnih rezultata tokom svog školovanja danas je u opštini Gornji Milanovac upriličen prijem za đake generacija, nosioce diploma "Vuk Karadžić", kao i za učesnike republičkih takmičenja, sa osvojenim jednim od prva tri mesta, u školskoj 2014/2015. godini.


Najbolje učenike gornjomilanovačkih osnovnih i srednjih škola, među kojima su deset đaka generacija, četrdeset i četiri vukovca i sedamnaest učenika nagrađenih na republičkim takmičenjima, predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković na svečanom prijemu nagradio je prikladnim poklonom.


Đaci genaracije dobili su sabrana dela Dostojevskog, vukovci sabrana dela Jovana Dučića a učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkom takmičenju Enciklopediju citata autora-Silvije Luković Bulat, Svetlane Mirčov i Miroslave Luković. Takođe, svi nagrađeni učenici dobili su i sezonsku propusnicu za bazen.


vukovci    vukovci    vukovci

Najboljim gornjomilanovačkim učenicima, koji su se svojim radom i dobrim rezultatima izdvojili iz svoje generacije, uz poruku da istraju i budu odlučni u onome što žele da ostvare, ali i da nađu vremena i za sebe, za druženje za drugarima, kao i da nastave ozbiljno da shvataju buduće obrazovne izazove, poželeo je predsednik opštine Milisav Mirković.


"S obzirom da ste vi najbolji od najboljih, velika mi je čast da u ime opštine mogu da vam uručim ove poklone, koji imaju materijalnu vrednost, ali pre svega treba da vam posluže da jednog dana, svojoj deci i prijateljima pokažete da ste bili najbolji u školi koju ste pohađali. Pred vama je divna budućnost, ali i obaveza da budete i dalje dobri učenici i deca i da jednog dana, kada na vas dođe red, učinite od ovog grada još bolje mesto za život" rekao je predsednik Mirković.


Učenici proglašeni za "đaka generacije" u školskoj 2014/15 godini
Učenici dobitnici diplome "Vuk Karadžić" u školskoj 2014/15. godini
Učenici koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkom takmičenju u školskoj 2014/15. godinivukovci    vukovci    vukovci

vukovciPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!