opstina gornji milanovac

16. jun 2015.
"Radovi brže da se odvijaju"


mini pic

Prilikom današnjeg obilaska terena, na kojima se izvode brojni građevinski radovi, predsednik opštine Milisav Mirković apelovao je na ubrzanje dinamičkog toka.


Predsednik je insistirao da se pojedini radovi brže izvode i formirao posebne, dodatne radne grupe sa konkretnim zaduženjima za pojedine investicije.


U okviru obilaska radova predsednik je obišao Ulicu Vuka Karadžića, radove na postavljanju kišne kanalizacije, sanaciji kolovoza kao i na uređenju parking - prostora Ulice Vojvode Mišića i dela Takovske ulice i radove na rekonstrukciji Doma kulture.


Takođe, predviđena je ubrzana izgradnja pristupne saobraćajnice Glavnom gradskom stadionu, Gradskom bazenu i sportskoj hali "Breza" povodom veće posećenosti tokom letnjih dana ovim objektima i predstojećih fudbalskih utakmica FK "Metalac" povodom ulaska ovog kluba u Super ligu.


Regulisanje parking prostora oko kompleksa Javnog preduzeća "Sportsko rekreativni centar" i mogućnost izgradnje novog pešačkog mosta na reci Despotovici, predsednik je nagovestio da se može očekivati u bliskoj budućnosti.


mini picPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!