opstina gornji milanovac

16. jun 2015.
Počela sanacija "mini – pič" terena


mini pic

Radove na sanaciji oštećenja na sportskom terenu za mali fudbal koji se nalazi u okviru Javnog preduzeća "Sportsko rekreativni centar" i Gradski bazen obišao je danas predsednik opštine Milisav Mirković.


"Sanacija ovog terena ima veliki značaj iz razloga stvaranja boljih mogućnosti za bavljenje sportom i rekreacijom u cilju kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena i razvoja mladih", rekao je predsednik Mirković.


Prilikom razgovora predsednika opštine sa direktorom Javnog preduzeća "Sportsko rekreativni centar" Miletom Bogdanovićem, istaknuto je da doprinos unapređenju brige o deci i mladima kroz unapređenje uslova za bavljenje sportom u školama i lokalnim sportskim organizacijama je svakako cilj u skladu sa potrebom prevencije negativnih socijalnih pojava.


"Želimo da sportsku infrastrukturu dovedemo na što bolji i viši nivo, kako bi je koristilo što više, kako dece, tako i rekreativaca, ali i onih koji se profesionalno bave sportom" rekao je predsednik prilikom obilaska terena.


U okviru projekta "Da svi pomognemo", koju je Fondacija Ana i Vlade Divac pokrenula nakon prošlogodišnjih poplava, sredstva za obnovu sportskih objekata donirao je Olimpijski komitet Srbije. Za izvođača radova vrednih 2.954.395,00 dinara angažovana je firma "LO – Zanati" iz Loznice.


Radovi na sanaciji "mini – pič" terena podrazumevaju obavljanje građevinskih radova, radove na igralištu, terenu i ogradi igrališta. Izvodi se demontaža postojećih talpi, montaža novih i dorada postojećih talpi nakon demontaže, izrada ojačanja postojećih stubova kao i izrada stubova nove ograde, ugradnja behaton ploča prilokom rekonstrukcije prilazne staze, ugradnja i održavanje prirodne trave na busenu u okviru prostora za zagrevanje i treninge, skidanje postojeće veštačke trave, koja je potopljena i zamuljana nakon majskih poplava, kao i nabavka i ugradnja nove veštačke trave.


mini pic    mini pic    mini pic   Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!