opstina gornji milanovac

08. jun 2015.
Čestitke Fudbalskom klubu "Metalac"


cestitke fk metalac

Povodom ulaska u Jelen super ligu i unapređenja još boljih odnosa u budućnosti, delegaciju Fudbalskog kluba "Metalac" na čelu sa predsednikom kompanije "Metalac" Dragoljubom Vukadinovićem primio je predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković sa svojim saradnicima.


Prijemu kod predsednika opštine prisustvovali su i predsednik kluba Žarko Savićević, potpredsednik Upravnog odbora kluba Petrašin Jakovljević, direktor Vladan Petrović, kao i član Upravnog odbora Zoran Petrović.


Izrazivši zadovoljstvo plasmanom u visoki rang takmičenja prvog tima FK "Metalac", istaknut je značaj postignutog uspeha i mogućnost proširivanja saradnje.


cestitke fk metalac    cestitke fk metalac    cestitke fk metalac

"Ovo je jako veliki uspeh kako za FK "Metalac" tako i za Gornji Milanovac, u kome će svi ljubitelja fudbala imati priliku da gledaju utakmice najboljih klubova u zemlji" rekao je predsednik opštine.


Sa verom u stabilan status superligaša, delegacija kluba zahvalila se na prijemu i do sada pruženoj podršci lokalnoj samoupravi ali i istakla potrebu da zajedničkim snagama svako na svoj način doprinese daljem razvoju FK "Metalac", koji će reprezentovati naš grad.


Nakon utakmice u baražu za popunu lige, kada je u Kruševcu FK "Metalac" odigrao nerešeno sa FK "Napredak" (1:1) a u Gornjem Milanovcu pobedio (3:1), postao je član najvišeg ranga u domaćem fudbalu.


Uspeh ovog fudbalskog kluba u sezoni 2014/2015 i fudbalska slava koja se očekuje u narednom periodu biće benefit i građana opštine Gornji Milanovac kao i brend koji treba sačuvati.


cestitke fk metalac    cestitke fk metalac    cestitke fk metalacPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!