opstina gornji milanovac

08. jun 2015.
Održana Nacionalna izložba pasa svih rasa


izlozba pasa

Druga po redu Nacionalna izložba pasa svih rasa u organizaciji Kinološkog udruženja "Takovski ustanak" iz Gornjeg Milanovca "CAC Takovski ustanak 2015" održana je u nedelju na prostoru oko sportske hale "Breza" u Gornjem Milanovcu pod pokroviteljstvom opštine Gornji Milanovac.


izlozba pasa

Izložbu je u ime opštine Gornji Milanovac, prigodnim govorom, otvorio direktor Javnog preduzeća "Sportsko rekreativni centar" Mileta Bogdanović a za unapređenje kinologije u Gornjem Milanovcu i za uspešnu saradnju organizator je uručio plakete opštini Gornji Milanovac i Javnom preduzeću "Sportsko rekreativni centar" Gornji Milanovac.


Eminentne kinološke sudije ocenjile su pse a nakon ocenjivanja, pristupilo se i svečanom proglašenju najboljih na centralnom ringu, ispred hale "Breza".


izlozba pasa

Dvesta četrdeset pasa u šezdeset pet rasa prodefilovalo je ringovima, a pobednik izložbe je Napuljski mastif (Kea) vlasnika Igora Kočovića iz Kragujevca. Drugo mesto zauzeo je Nemački oštrodlaki ptičar (Birof Dunavski) vlasnika Stanka Mišića iz Beograda. Treće mesto osvojio je Srpski gonič (Sana) vlasnika Miloša Uroševića iz Čačka.


Nacionalna izložba pasa okupila je preko hiljadu izlagača i posetilaca iz zemlje i inostranstva. Pored izlagača iz Srbije izložbu su uveličali izlagači iz Republike Srpske i Mađarske a manifestaciji je prisustvovao i veliki broj naših sugrađana koji pokazuju sve veće interesovanje za manifestacije ove vrste.izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasa

izlozba pasa    izlozba pasa    izlozba pasaPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!