opstina gornji milanovac

25. maj 2015.
Dan otvorenih vrata u kompaniji "Zvezda-Helios"


helios

Kompanija "Zvezda–Helios" a. d. organizovala je danas u svom fabričkom kompleksu u Gornjem Milanovcu "Dan otvorenih vrata" za svoje zaposlene, njihove porodice, penzionere preduzeća, poslovne saradnike i partnere, kolege, građane, privrednike naše opštine kao i predstavnike organa lokalne vlasti.


Pozivu rukovodstva, i ove godine, odazvali su se predsednik opštine Milisav Mirković i načelnica Opštinske uprave Gorica Petrović i sa zadovoljstvom posetili fabriku.


"I ovom prilikom kompanija "Zvezda–Helios" pokazala se kao odličan domaćin i ukazala na posvećenost preduzeća saradnji sa zaposlenima, njihovim porodicama, poslovnim partnerima kao i lokalnom samoupravom" rekao je predsednik opštine.


Između ostalih pokazatelja izuzetne saradnje Opštinske uprave kao i opštine Gornji Milanovac sa pomenutom kompanijom, svakako je i njihovo nesebično pružanje podrške i maksimalan izlazak u susret prilikom organizacije jubileja značajnog za čitavu Srbiju - dva veka od Drugog srpskog ustanka, jednoglasni su načelnica Opštinske uprave i predsednik Mirković.


U okviru programa ovogodišnje manifestacije "Dan otvorenih vrata" svi prisutni su imali priliku za obilazak proizvodnih odeljenja, upoznavanje sa istorijatom fabrike kao i prezentaciju širokog spektra novih proizvoda "Zvezda –Helios" a.d.
Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!