opstina gornji milanovac

19. maj 2015.
Rekonstrukcija Doma kulture - faza 2


dom kulture

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković potpisao je danas sa izvođačem radova "INTERKLIMA" d.o.o, sa sedištem u Vrnjačkoj Banji, Ugovor o izvođenju građevinsko - zanatskih radova sa instalacijama na adaptaciji i rekonstrukciji Doma kulture u Gornjem Milanovcu – druga faza.


Nakon izvršenih svih priprema i neophodnih aktivnosti prema zakonskoj proceduri stekli su se uslovi za početak druge faze rekonstrukcije. Sredstva za realizaciju obezbeđena su budžetom opštine Gornji Milanovac za 2015. godinu a čitava investicija realizuje se iz sopstvenih sredstava opštine, bez zaduživanja.


Direktorka "INTERKLIMA" d.o.o. iz Vrnjačke Banje, Zagorka Čeperković se zahvalila na ukazanom poverenju i istakla da je već upoznata kolika je važnost projekta i same rekonstrukcije ali da su na osnovu dugogodišnjeg iskustva spremni na izazove.


Na sastanku je dogovoreno da se već sutra kreće sa pripremama, dok se zvaničan početak radova druge faze očekuje početkom juna, prema dinamičkom planu.


dom kulture

Opštinska radna grupa na čelu sa načelnicom Opštinske uprave Goricom Petrović i nadalje će pratiti kvalitet i dinamiku građevinskih radova, kao i sačinjavati blagovremene izveštaje za organe lokalne samouprave. Takođe, određeni su i koordinatori i nadzorni organ projekta.


"Iako dinamika rekonstrukcije Doma kulture u početku nije tekla planiranim tokom, usled nepredviđenih problema sa podzemnim vodama koje su se pojavile na gradilištu, izvođenje radova neće biti na uštrb kvaliteta. Oslanjajući se na stručna lica kao i na sve angažovane na projekatu i ovaj posao poveren Opštinskoj upravi kao nosiocu radova, biće uspešno završen" izjavila je načelnica Gorica Petrović.


Prema rečima predsednika opštine, opštinska investicija koja podrazumeva potpunu rekonstrukciju zgrade Doma kulture u fazama, Milanovčani čekaju duže od pedeset godina i njenim završetkom naš centar grada dobiće novi izgled a kulturni život građana biće znatno unapređen.


dom kulture    dom kulture    dom kulturePovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!