opstina gornji milanovac

19. maj 2015.
Tehnički i polisy monitoring projekta "Naša imovina podržava naš razvoj"


gm

Članovi projektnog tima Opštine Gornji Milanovac na projektu "Naša imovina podržava naš razvoj" posetili su Opštinu Lučani u okviru redovnog tehničkog i polisy monitoringa za projekat "Naša imovina podržava naš razvoj" koji je realizovan u okviru EU Exchange 4. Monitoringu su prisustvovali menadžerka za novi EU Exchange 5 program, mentori, konsultanti za popis, upis i upravljanje imovinom, menadžer projekta i članovi radnog tima iz opština Gornji Milanovac, Arilje i Lučani.


Predstavnici opština Gornji Milanovac, Lučani i Arilje zajednički realizuju projekat "Naša imovina podržava naš razvoj" u okviru programa EU Exchange 4 programa koji finansira Evropska unija, a sprovodi Stalna konferencija gradova i opština (SKGO).


Tokom trajanja monitoringa još jednom je napravljena retrospektiva celokupnog projekta, sprovedenih aktivnosti i prezentovni rezultati projekta.


Zaključak svih učesnika na projektu je da je projekat uspešno sproveden imajući u vidu sve izazove sa kojima su se partnerske opštine suočavale tokom realizacije.


Projekti tim trenutno radi na pisanju Konačnog izveštaja i kompletiranju dokumentacije koja se podnosi u paketu sa Konačnim izveštajem.
Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!