opstina gornji milanovac

18. maj 2015.
Održana radionica u sali opštine


Održana radionica "Aktivno učešće mladih u kreiranju lokalnih politika zapošljavanja mladih"


gm

Prva radionica u okviru projekta "Aktivno učešće omladinskog civilnog sektora u kreiranju lokalnih politika zapošljavanja mladih, faza 3" održana je u petak u maloj sali opštine Gornji Milanovac.


Radionica pod nazivom "Aktivno učešće mladih u kreiranju lokalnih politika zapošljavanja mladih" je krenula sa realizacijom svojih zadataka nakon potpisivanja sporazuma o partnerskoj realizaciji projekta između opštine Gornji Milanovac i Razvojnog biznis centra Kragujevac. Projekat će trajati do 30. novembra tekuće godine.


Unapređenje mehanizama participacije mladih u kreiranju politika zapošljavanja mladih u Gornjem Milanovcu bio je cilj radionice dok se unapređenje i predviđanje novih mera u izradi lokalnog akcionog plana zapošljavanja kroz veće učešće mladih ističe se kao cilj celokupnog projekta.


Pored predstavnika Razvojnog biznis centra iz Kragujevca i predstavika Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac na radionici su učestvovali i predstavnici đačkih parlamenata sve tri milanovačke srednje škole, predstavnici mladih nezaposlenih sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje kao i predstavnici civilnog sektora koji se bave pitanjima mladih - Udruženje GM Optimist i Udruženje Mladih Milanovca.


gmPovratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!