opstina gornji milanovac

15. maj 2015.
Opština organizovala posetu poljoprivrednom sajmu


ns sajam

Pod pokroviteljstvom opštine Gornji Milanovac juče je organizovana poseta 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.


Opština već tradicionalno omogućava odlazak zainteresovanim odbornicima Skupštine opštine, predsednicima saveta mesnih zajednica, članovima Opštinskog veća, članovima Odbora za poljoprivredu i selo. Ove godine omogućen je besplatan odlazak i članovima udruženja voćara, malinara i pčelara naše opštine.


Cilj posete sajmu je praćenje savremenih tokova u poljoprivredi i unapređenja u pojedinim oblastima, koja mogu doprineti razvoju ove delanosti na teritoriji naše opštine.


Prema rečima zamenika predsednika opštine Miroslava Milovanovića, koji je posetio ovogodišnji sajam, tri preduzeća iz Gornjeg Milanovca "Gumilko", "Agrouniverzal" i "Rudnik Metal" su predstavili svoje proizvode na sajmu i to za njih predstavlja odličnu priliku da svi koji su zainteresovani za njihove proizvodne programe sa njima mogu ostvariti poslovne kontakte, razmeniti iskustva i na taj način unaprediti saradnju.


"Poljoprivredni sajam podstiče na saradnju i svake godine uvodi aktuelne teme, prezentira nove proizvode, projekte i ideje inoviranjem svog sadržaja. Naša samouprava pruža punu podršku lokalnim poljoprivrednicima u realizaciji raznih projekata jer poljoprivreda je grana u koju je neophodno ulagati", rekao je zamenik Milovanović.


ns sajam    ns sajam    ns sajam

ns sajam    ns sajam    ns sajam
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!