opstina gornji milanovac

06. maj 2015.
Mogućnosti investiranja slovenačkih privrednika


Mogućnosti investiranja slovenačkih privrednika u opštine i gradove Srbije


opstina gm

Okrugli sto na temu "Mogućnosti investiranja slovenačkih privrednika u opštine i gradove Srbije" u organizaciji Kluba sa Gospodarskom zbornicom Slovenije i Stalnom konferencijom gradova i opština Srbije biće održan 26. maja tekuće godine u Ljubljani.


Cilj okruglog stola je da predstavnici srpskih gradova i opština predstave prednosti i uslove ulaganja u njihove lokalne samouprave slovenačkim privrednicima. Ciljna grupa su srednja i mala slovenačka preduzeća, veća su već prisutna u Srbiji.


Takođe, od učesnika se očekuje da predstave konkretne lokacije investiranja, kao što su: slobodne zone, industrijske zone, slobodni proizvodni kapaciteti, hale, infrastruktura i drugi proizvodni resursi sa svojim prednostima i podsticajima.


Okrugli sto je prilika da se predstave lokacije sa uslovima i mogućnostima investiranja za potencijalne slovenačke investitore. Neophodno je istaći prednosti, mogućnosti i uslove investiranja u Srbiji.


Okruglom stolu prisustvovaće gradonačelnici i predsednici slovenačkih gradova i opština, zajedno sa mnogobrojnim slovenačkim privrednicima. Privrednici koji su zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti na e-mail: zikajovanovic321@gmail.com.

Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!