opstina gornji milanovac

27. april 2015.
Korak po korak u sport


Protekle subote u sportskoj hali "Breza" održana je manifestacija "KORAK PO KORAK U SPORT" na kojoj je učestvovalo oko 300 dece predškolskog uzrasta. Organizator manifestacije bio je Sportski savez opštine Gornji Milanovac, partneri Predškolska ustanova "Sunce", Školice sporta "CICIBAN" i "POLETARAC" a pokretač i tehnički realizator projekta bio je Sportsko rekreativni klub "SPORTIĆ". Pokrovitelj akcije bila je Opština Gornji Milanovac. Ova manifestacija je posvećena proslavi Dana opštine i dva veka od podizanja Drugog srpskog ustanka.


Cilj manifestacije bio je da se našim najmlađim sugrađanima omogući kontinuirano bavljenje raznim sportskim aktivnostima, koje smo pripremili u vidu poligona, i da na taj način "zavire" u svet sporta koji ih očekuje kada porastu.


Manifestaciju su zvanično otvorili predstavnici Sportskog saveza opštine, predsednik Srboljub Nešović i generalni sekretar Milomir Janković, kao i direktor sportsko-rekreativnog centra"Breza" Mileta Bogdanović.


Sportsko rekreativni klub "Sportić" se zahvaljuje opštini Gornji Milanovac, Sportskom savezu opštine, Dečijoj ustanovi "Sunce" i svim sportskim organizacijama na saradnji i organiziji ove manifestacije u želji da će postati tradicionalna i prepoznatljiva za našu opštinu.takovo    takovo    takovo

takovo    takovo    takovo
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!