opstina gornji milanovac

26. april 2015.
Spisak donatora i iznos sredstava


takovo

Novčanu pomoć uplatile su kompanije:
ROC Rudnik 200.000 dinara,
Takovo – Svisslion 150.000 dinara kao i proizvode ove kompanije najpre u obliku alkoholnih pića-"Viljamovke" 50 litara - za potrebe poklona pri prijemu stranih delegacija
Spektar 70.000 dinara,
Tipoplastika sa 50.000 dinara
Londonska firma sa predstavništvom u Beogradu - Union clean 100 000 dinara
Galis inžinjering – nisko gradnja vrednost izvršenih doniranih radova 215.700,oo


Zvezda-Helios boju za izvođenje molersko - farbarskih radova na mostovima preko reke Despotovice kod Takovskog igrališta i hale "Breza", kao i farbanje fasada pojedinih objekata od društvenog značaja, a u saradnji sa trgovinskom radnjom "Kolor centar" Zvezda je donirala pokrivku, dugometražne specijalizovane zavese koje obezbeđuju građevinske radova na objektu Doma kulture.


Građevinska firma "Interplet gradnja" je izvršila rekonstrukciju spoljnog zida kod zgrade gradskog Muzeja sa specijalnom pripremom za slikanje murala na čitavoj površini zida sa motivima iz Drugog srpskog ustanka, a koji su dobrovoljno volonterski oslikali mladi Umetničke škole iz Čačka.


Grupa gornjomilanovačkih privrednika (Svin, Papir print, Granit Majdan, Kej komerc, Move DOO, Panda, Petrović, Rolofleks, RP štamparija, Stage system) donirala je postavljanje led ekrana na ulazu u grad iz pravca Beograda, na kome će se danonoćno emitovati grb opštine i dobrodošlica na našu teritoriju sa kratkim opisom i karakteristikama gornjomilanovačkog kraja, kao i publikovanje milanovačkih privrednika po kojima je i prepoznatljiva naša opština. Az-Virt asfaltiranje kompleksa i delove lokalnog puta.


Za potrebe svečane akademije prilikom dodele opštinskih priznanja i kluturnog programa u hotelu Šumadija, vlasnik ovog ugostiteljskog objekta besplatno je ustupio na korišćenje salu hotela i posluženje tog dana, dok je milanovačka firma Stage system bez nadoknade obezbedila binu, razglas sa mikrofonima, ambijentalnu rasvetu sa svetlosnim topom i transport. Kristal voda 4 000 litara flašica vode za proslavu.


Crnogorska firma "Megasound" donirala je opštinu Gornji Milanovac dečjim igralištima u vrednosti 70.000 evra. Namera ove crnogorske firme je da pokloni opštini Gornji Milanovac sedam dečjih mobilijara, vrednosti 10.000 evra po jednom igralištu. Sve troškove špedicije donirala je gornjomilanovačka špediterska firma "Cif trade", a da montaža bude izvršena u najkraćem vremenu po ne tako povoljnim vremenskim uslovima pomogli su i zaposleni JKP "Gornji Milanovac" i građevinske firme "Svin" iz Gornjeg Milanovca.


Spisak donatora, koji su izvodili radove za JP za izgradnju, a za uređenje grada za Dan opštine: • Preduzeće Granit Majdan u iznosu od 600 eura • Preduzeće Korali Kraljevo u iznosu od 100.000,00 dinara

Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!