opstina gornji milanovac

16. april 2015.
Još jedna akcija uređenja i čišćenja


Sledi još jedna akcija uređenja i čišćenja gradskog i seoskog područja


ciscenje

Tradicionalna prolećna akcija opštine Gornji Milanovac ''Uredimo naš grad i opštinu'' imaće još jednu etapu u subotu 18. aprila. Cilj novog okupljanja je da se opština finalno očisti i ulepša i spremno dočeka najlepše prolećne dane i goste i prijatelje iz zemlje i sveta koji već početkom naredne nedelje počinju da pristižu na veliki jubilej – Dvesta godina Takovskog ustanka i dan Opštine Gornji Milanovac.


Milanovčani važe za izuzetne domaćine, posebno tokom tradicionalnih aprilskih svečanosti posvećenih danu Opštine i uvek teže da prikažu svoj grad u najboljem svetlu, a sebe kao svesne građane koji žele i stvaraju uređenu sredinu u kojoj žive. Lepota ove akcije je što uvek potakne građane da samostalnim uključivanjem daju poseban pečat - uređujući sopstvena dvorišta, ulice, pa i čitava naselja.


Učesnici akcije okupiće se na gradskom trgu u 8.30 sati, gde će im biti podeljene zaštitne rukavice i džakovi i biti određene precizne lokacije sa koordinatorima za svaku pojedinu grupu. Akcija obuhvata lokacije na teritoriji grada, zatim u Takovu, Boljkovcima i Gornjim Banjanima, potes uz Ibarsku magistralu na ulazima u Gornji Milanovac kao i put od grada, tj. od ''Snage'' do ulaska u Takovo.


Opština Gornji Milanovac poziva sve građane koje su u mogućnosti da se pridruže uređenju grada i opštine, da okupljanjem, druženjem i radom postignemo zajednički cilj da mesto u kome živimo i radimo zablista i ostanemo primer po uređenosti u celoj Srbiji.


Dragi naši milanovčani, hajde da još jednom sredimo svaki kutak našeg grada i opštine!
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!