opstina gornji milanovac

09. april 2015.
Dva igrališta stigla u Milanovac


Obećanje ispunjeno – dva igrališta iz donacije crnogorske firme Megasaund stigla u Gornji Milanovac!


igraliste

Kao što je ranije najavljeno, crnogorska firma "Megasound" - "Megastil" donirala je opštinu Gornji Milanovac sa sedam dečjih igrališta.


Na radost dece, u prvim prolećnim danima, Gornji Milanovac ima još dva kutka na koje će roditelji rado voditi svoje mališane, da u igri i druženju uživaju na svežem vazduhu. Naime, dva od sedam kompleta mobilijara koje su predmet donacije, stigla su i montirana danas u Gornjem Milanovcu. Nova dečija igrališta sada krase gradski park i objekat PU "Sunce" u Železničkoj ulici. Konvoj je pratio i vlasnik donatorske firme Dragan Miročevića iz Podgorice, koji je predstavnicima Opštine uručio sertifikate i prateće ateste bezbednosti montiranih mobilijara i lično prisustvovao montaži koju su vršili njegovi radnici, kako bi sve proteklo u najboljem redu.


Sve troškove špedicije donirala je gornjomilanovačka špediterska firma "Cif trade", a da montaža bude izvršena u najkraćem vremenu po ne tako povoljnim vremenskim uslovima pomogli su i zaposleni JKP "Gornji Milanovac" i građevinske firme "Svin" iz Gornjeg Milanovca.
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!