opstina gornji milanovac

07. april 2015.
Klub privrede dobitnik zlatne plakete


Gornjomilanovački Klub privrede dobitnik zlatne plakete opštinskog priznanja na osnovu predloga Predsednika opštine


privreda

Na predlog predsednika opštine Gornji Milanovac Milisava Mirkovića Klub privrednika Gornji Milanovac ovogodišnji je dobitnik zlatne plakete opštinskog priznanja u jubilarnoj godini – dvestogodišnjici od podizanja Drugog srpskog ustanka.


- Svojim delovanjem, radom i uticajima doprineli su unapređenju poslovanja i rukovođenja razmenom iskustava, praksom i edukacijom. Angažovanjem teže da budu društveno odgovorni, učestvujući u radu, doprinoseći i pomagajući društvenoj organizaciji i javnom sektoru, ali i međusobnoj podršci. Istaknuti su donatori mnogobrojnih kulturnih, društvenih i sportskih organizacija. Svojim donacijama i jedinstvom pomogli su i prevazilaženje kriznih situacija prilikom šteta pri elementarnim nepogodama. Gornjomilanovačka privreda proglašena je od strane Privredne komore za najvećeg izvoznika Moravičkog okruga, i visoko je pozicionirana na privrednoj mapi čitave Srbije. Doprinose negovanju dobrih poslovnih običaja i poslovnog morala. Koordiniraju međusobne aktivnosti radi dogovora o pitanjima od zajedničkog poslovnog interesa – stoji u obrazloženju predsednika opštine Milisava Mirkovića.


Klub privrednika Gornji Milanovac je udruženje koje ima za cilj unapređenje i razvoj različitih privrednih grana - industrije, trgovine, usluga, bankarstva, saobraćaja, delatnosti osiguravajućih i drugih društava, koje imaju sedište na teritoriji Opšine Gornji Milanovac, a time i dalji razvoj Opštine Gornji Milanovac. Njihovo jedinstvo čini jako jezgro gornjomilanovačke privrede koja uspešno posluje na teritoriji Opštine Gornji Milanovac.


U skladu sa svojom profitabilnošću koja je od značaja za čitavu srpsku privredu, a na osnovu usaglašenih stavova o pitanjima kreiranja i regulacije makroekonomskog ambijenta, doprinose i donošenju kvalitetnih odluka na svim nivoima vlasti.


Povodom Dana opštine Gornji Milanovac i obeležavanja jubileja Takovskog ustanka, nagrada Klubu privrednika i ostalim ovogodišnjim slavodobitnicima biće uručena na svečanoj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac 22. aprila.privreda    privreda

privreda    privredaPovratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!