opstina gornji milanovac

06. april 2015.
Akcija čišćenja gornjomilanovačke teritorije


Lepo vreme saveznik u Akciji čišćenja gornjomilanovačke teritorije i prikupljanja više od 300 kubnih metara raznog otpada


karate


Čitav Gornji Milanovac u petak i subotu bio je veliko radilište, a sunčan dan i lepo vreme saveznik u akciji "Očistimo naš grad i opštinu".


Ovoj akciji odazvalo se više od 2.000 milanovčana, naouružanih rukavicama i kesama za đubre. Od najmlađih učenika osnovnih škola, pa do starijih - zaposlenih i penzionera u Opštinskoj upravi, pojedinih Javnih preduzeća i ustanova, članova Ekoloških kancelarija i organizacija, sportskih klubova, svi su bili na istom zadatku da se pokupe papiri, plastične flaše, kese i drugo zaostalo smeće koje nemarni sugrađani bacaju po ulicama, parkovima, travnatim površinama i dečjim igralištima.


Akcija je organizovana u nekoliko seoskih mesnih zajednica, između ostalih, na Rudniku, Takovu i Pranjanima, ali i u svim mestima u kojima se nalazi isturena odeljenja seoskih, matičnih i gradskih škola.


Pozivu opštine Gornji Millanovac su se odazvali i članovi Lovačkog udruženja, udruženja ribolovaca i planinarskog društva, aktivisti Crvenog krsta, vojnici kasarne Vojvode Radomir Putnik, policajci iz Policijske uprave Gornji Milanovac, zaposleni u Domu zdravlja, članovi Omladinske radne brigade Dragan Jeftić Škepo i mnogi drugi. Uređenje će se ponoviti i 20.aprila.


U akciji "Očistimo naš grad i opštinu" je prikupljeno više od 300 kubnih metara raznog otpada koji će biti deponovan na sanitarnu deponiju Vujan.


Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!