opstina gornji milanovac

03. april 2015.
Gornji Milanovac grad karatea


karate


Karate klub "Takovo" će i ove godine biti organizator, 9. po redu, Karate-Do seminara, kojim će rukovoditi Sensei Velibor Vebo Dimitrijević, majstor karate 7 dan i predsednik Karate Akademije Srbije.


Ova karate manifestacija biće održana 3,4, i 5. aprila u sportskoj hali Breza, pod pokroviteljstvom opštine Gornji Milanovac, a u organizaciji Karate kluba "Takovo", Šotokan Karate Do Akademije Srbije i Sportskog saveza opštine Gornji Milanovac.


Cilj ove manifestacije je promocija karatea na teritoriji naše opštine koja za posledicu treba da ima omasovljenje ove borilačke veštine i afirmaciju karate sporta. Učesnici su instruktori Karate Do Akademije Srbije, članovi Karate klubova naše opštine, karate klubovi iz Srbije, Republike Srpske i Hrvatske, a kao specijalni gosti predstaviće se instruktori iz Švedske i Engleske.


Inače, ovogodišnjim Karate-Do seminarom rukovodiće Sensei Dimitrijević najtrofejniji srpski karateka (stručan izraz) iz vremena stare Jugoslavije, nakon čega je svoj život posvetio daljem izučavanju karatea kao borilačke veštine. Instruktor je Svetske Šotokan Karate-Do Akademije i širom Evrope održava preko 20 seminara godišnje.PROTOKOL MANIFESTACIJE U SPORTSKOJ HALI


karate

ZVANIČNO OTVARANJE MANIFESTACIJE
SUBOTA 04. april u 11:30


POSETA SPOMEN KOMPLEKSA U TAKOVU
SUBOTA 04. april od 14:00 do 17:00
karate   karatePovratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!