opstina gornji milanovac

18. mart 2015.
Radovi na sanaciji rečnog korita


Radovi na sanciji rečnog korita se nastavljaju čim se steknu precizirani uslovi


sanacija despotovica


Četvoročlana delegacija društenog vodoprivrednog preduzeća "Zapadna Morava" na čelu sa direktorkom Vesnom Cvetić i šefom radne jedinice Srbijavode u Čačku Milošem Batalom informisali su danas predsednika opštine Milisava Mirkovića o radovima na sanaciji rečnog korita u Gornjem Milanovcu. Sastanku je prisustvovao i član Opštinskog veća Desimir Jovanović.


Naime, radovi teku sporije od planiranog najpre zbog vodostoja koji je za ovo doba godine visok, kao posledica otapanja snega na planini Rudnik. Drugi uslov za nastavak radova su predhodno obeležavanje (indetifikacija) postojeće podzemne infrastrukture trase gasovoda od mosta na reci Despotovici, preko puta kompanije Metalac, do deonice ispod glavne autobuske stanice što je u obavezi Srbijagasa, predstavništva u Gornjem Milanovcu.


Ovaj popis podzemne infrastrukture i njihovo odredište je potrebno iz bezbednosnih razloga za izvođenje radova i postavljanje teške mehanizacije, odnosno, gradilišnog saobraćaja - bagera, kamiona, miksera za beton, pumpi za beton i svega onoga što je potrebno za sanaciju korita, kako neka od ovih mašina ne bi u toku radova prouzrokovala nepprocenjivu štetu.


Prema rečima direktorke ovog vodoprivrednog preduzeća i predstavnika nadzora radova ispred Srbijavode kada se steknu svi uslovi za bezbedan rad biće nastavljena sanacija u regulisanom delu rečnog korita Despotovice.sanacija despotovica    sanacija despotovica
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!