opstina gornji milanovac

13. februar 2015.
TO Gornji Milanovac laureat "Turističke slagalice"


Gornjomilanovačka Turistička organizacija postala je laureat nagrade "Turistička slagalica"


Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac postala je laureat nagrade "Turistička slagalica" u kategoriji - najuspešnija tradicionalna manifestacija - za organizaciju "Dana Knjeginje Ljubice" u Vraćevšnici na VIII Susretima organizatora manifestacija 2014/15. Godine, održanim u Beogradu.


Domaćini ovogodišnje dodele nagrada bili su redakcija časopisa "Vodič kroz turističke manifestacije" i Privredna komora Srbije.


Jednodnevno druženje, održano u sredu, sa motom "Kreirajmo budućnost manifestacija u Srbiji zajedno", okupilo je veliki broj posvećenika ovom turističkom proizvodu, koji je Srbiju definisao kao zemlju manifestacija.


Na ovom skupu je najavljeno održavanje II Festivala manifestacija koji će se neposredno pred početak glavne manifestacione sezone, od 15. - 17. maja, dešavati u Zemunu. To će biti prilika da se predstavi veliki broj manifestacija iz cele Srbije i da se iskoristi prisustvo medija da se njihov promotivni deo omasovi. Drugi segment na Festivalu biće posvećen starim zanatima, a biće predstavljeni i suveniri, sa idejom da svaka manifestacija ima svoj autentični suvenir.


graditeljPovratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!