opstina gornji milanovac

13. februar 2015.
Emisije o Gornjem Milanovcu


Emisije o Gornjem Milanovcu u toku naredne nedelje


graditelj

"Vreme je za bebe" RTS: Život u velikoj porodici u Gornjem Milanovcu


U novoj epizodi popularne serije "Vreme je za bebe", koja će biti emitovana u nedelju, 15. februara, na prvom programu RTS-a, pogledajte ljubavnu priču Sanje i Miška iz Gornjeg Milanovca, čiji je život prošlog novembra ulepšala mala princeza Đurđa.


Porodica Nikolić iz Gornjeg Milanovca s pravom se može nazvati porodicom za primer. Roditelji, koji su odgajili dve ćerke i dva sina, vredno su radili čitavog života da bi mogli da ih othrane i iškoluju. Ćerke su poudavali, a sa sinovima napravili veliku kuću za tri porodice. Kad su se sinovi oženili….graditelj

Emisija RTS "Oko magazin" o Gornjem Milanovcu biće emitovana u utorak 17. februara u 18.25 sati na I programu (Moguće da će se uredništvo odlučiti da emitovanje bude i u ponedeljak - ukazala nam je novinarka i voditeljka Ana Babić, ali po poslednjoj informaciji za sada je to utorak).

graditelj

Reportaža - Zimovanja milanovacke dece PU "Sunce" na Zlatiboru biće emitovana sutra (14.2.) na regionalnoj televiziji Telemark 17.30h i reprize - nedelju i ponedeljak od 14 sati.graditelj


Ekipa televizije Kanal 9 iz Kragujevca emisiju "Šumadijska razglednica" snimila je u Gornjem Milanovcu. Emitovanje emisije u ponedeljak (16.2.) u 20.00 sati.
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!