opstina gornji milanovac

12. februar 2015.
Milanovačka deca na Zlatiboru


Milanovačka deca na zimovanju na Zlatiboru


decije zimovanje

Dvestapetnaest gornjomilanovačkih mališana Predškolske ustanove Sunce zimovaće ove godine u četiri smene na Zlatiboru. Prva smena rekreativne nastave u prirodi je već bezbedno stigla i udobno smeštena u kolektivnom smeštaju preko turističke agencije koja je bila najpovoljnija na javnom tenderu.


- Deca su odlično, nema patnje za roditeljima pošto je to uglavnom najčešće pitanje koje najbliži postavljaju vaspitačima. Što je najvažnije, svi su zdravi, jer o njima ne brinu samo vaspitači već i milanovački pedijatri i medicinske sestre. Svakodnevno uživaju na snegu, a kojeg za sada ima u izobilju, izjavio je v.d. direktora ustanove Vlade Dragojlović koji je trenutno u obilasku mališana. Prema njegovim rečima u večernjim satima slobodno vreme deca upotpunjuju zabavom koju im priređuju angažovani animatori.


Na informaciju o brojnosti dece za ovogodišnje zimovanje, predsednik opštine Milisav Mirković je rekao da ohrabruje podatak velikog broja zainteresovane dece za ovaj vid nastave, potvrđujući time potrebu što hitnije rekonstrukcije i adaptacije milanovačkog letovališta u Buljarici na crnogorskom primorju. S tim u vezi trenutno je aktuelan postupak izrade projektne dokumentacije rekonstrukcije i adaptacije ovog objekta.led ekran gm    led ekran gm    led ekran gm

led ekran gm    led ekran gm    led ekran gm

led ekran gm    led ekran gm    led ekran gmPovratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!