opstina gornji milanovac

09. februar 2015.
Unapređena Telenor mreža u Gornjem Milanovcu


Telenor nastavlja sa unapređenjem "pametne mreže"


telenor gm

Telenor je pustio u rad novu baznu stanicu u Gornjem Milanovcu, čija će izgradnja doprineti boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala. Tako će oni koji žive u selu Brđani od sada imati bolji signal.


Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara.


Sve prednosti Telenor mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop. Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže.


Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Internet/Pokrivenost/

Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!