opstina gornji milanovac

06. februar 2015.
Otvoreno prenoćište ParkGM


Za samo dve nedelje od otvaranja u novom milanovačkom hotelskom objektu "ParkGM" nije bilo slobodnih kreveta


prenociste park gm

Gornji Milanovac je od nedavno unapređen i obogaćen novim smeštajnim kapacitetima u centru grada, zahvaljujući novootvorenom objektu ParkGM koji u ponudi ima sedam moderno opremljenih dvokrevetnih soba sa korišćenjem saune i đakuzija.


Objekat ParkGM površine 360m2 nalazi se nadomak gradskog parka u centru grada u nekadašnjeg prostoru "Takovo osiguranja" i "Kredi banke", koji je otkupio i preuredio novi vlasnik. Na gornjem spratu od 190 m2 nalaze se sobe za prenoćište, dok je u prizemlju objekta planirano uređenje restoranskog prostora na usluzi gostima koji su na prenoćištu, ali i za sve druge goste iz grada i okoline koji žele da uživaju u prijatnom ambijentu i kvalitetnoj hrani i piću ovog objekta.


Koliko je Gornjem Milanovcu bilo neophodno uvećanje smeštajnih kapaciteta od raspoloživih, govori i podatak da je za samo dve nedelje od otvaranja novootvorenog objekta ParkGM nije bilo slobodnog ležaja. Prema rečima vlasnika ovog objekta Petra Obradovića, inače dugogodišnjeg vlasnika kompanije "Papir Print" za proizvodnju fleksibilnih materijala za pakovanje i predsednika milanovačkog Kluba privrede, odluka za kupovinom ovog objekta i njegovom prenamenom je proistekla iz ličnih potreba ove kompanije, obzirom da u poslu koji vrše sarađuju uglavnom sa stranim kupcima i dobavljačima, a koji tim povodom borave u Gornjem Milanovcu i po nekoliko dana. Međutim, obzirom da su gosti za ovih 15 dana uglavnom inostrani i to Nemci, Slovenci, Makedonci i drugi, i da su to gosti milanovačkih privrednika, govori da i druge kompanije, posebno inostrane, u našem gradu imaju istu potrebu da se gosti naših kompanija osećaju ugodno prilikom posete u Gornjem Milanovcu.


Vlasnik Petar Obradović dalje navodi da je u objekat do sada - za kupovinu, kao i za dosadašnje i buduće opremanje, izdvojeno par desetina miliona dinara, sa namerom i poslovnom vizijom da ostvari i određenu dobit kao dodatni program kompanije Papir Print.


Domaći i inostrani gosti Gornjeg Milanovca po veoma povoljnim cenama mogu u ovom konfornom i udobnom smeštaj boraviti u samom centru.


Više informacija o prenoćištu saznajte na sajtu parkgm.rsprenociste park gm    prenociste park gm    prenociste park gmPovratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!