opstina gornji milanovac

04. februar 2015.
Blagovremeno pokrenuta akcija uređenja grada


gornji milanovac

Predsednik Opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković je na predlog Opštinske uprave, formirao radnu grupu sa zadatkom da izvrši uređenje ili izmeštanje robne pijace i uređenje zelene pijace kao i prostora oko njih. Ove aktivnosti su deo priprema za obeležavanje dva veka od podizanja Drugog srpskog ustanka i Dana Opštine Gornji Milanovac – 23. aprila 2015. godine, u cilju što boljeg i sveobuhvatnijeg infrastrukturnog uređenja prostora i urbanog ambijenta gde su smeštene milanovačka zelena i buvlja pijaca kao i gradska tržnica, a koji predstavlja jedan od najfrekventnijih delova grada.


Zadatak radne grupe je i uređenje drugih javnih površina, i to u ulici Heroja Draževića između ulice Miloša Velikog i ulice Vuka Karadžića (od Robne kuće "Proleter" prema gornjomilanovačkoj bolnici), u ulici Miloša Velikog između ulice Vojvode Milana i Heroja Draževića (preko puta Robne kuće "Proleter"), u Železničkoj ulici između ulice Miloša Velikog i ulice Vojvode Mišića (kod stare železničke stanice), prostora kod Norveške kuće (parking i druge javne površine), kao i uređenje mostova na teritoriji opštine i prostora ispred objekta JKP "Gornji Milanovac" (ulaz u Gornji Milanovac sa Ibarske magistrale iz pravca Beograda) i drugih javnih površina.


Radna grupa je u obavezi da najpre sačini Plan aktivnosti za uređenje navedenih lokacija i isti dostavi Predsedniku Opštine najkasnije do petka, 6. februara 2015. godine. Inače, krajnji rok za uređenje ovih lokacija je 31. mart 2015. godine.gornji milanovac    gornji milanovac
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!