opstina gornji milanovac

04. februar 2015.
Milanovčani na sajmu u Frankfurtu


Gornjomilanovačko preduzeće izlagač na sajmu u Frankfurtu


milanovcani na sajmu u frankfurtu

Paperworld, vodeći svetski sajam papira, kancelarijskog materijala i školskog pribora za privatnu i poslovnu upotrebu, održava se svake godine krajem januara u Frankfurtu. Na ovom tržištu međunarodnog papira, kancelarijskog materijala i školskog pribora, promotivno mesto za izlaganje svojih proizvoda srpskog brenda zauzelo je naše gornjomilanovačko preduzeće za proizvodnju, promet i usluge"Mišković".


Inače, ovo milanovačko preduzeće je 2005. godine nagrađeno za kvalitet na međunarosnom sajmu za proizvodnju školskog pribora - lenjira, trouglova i uglomera od visokokvalitetne plastike, atestiranog kvaliteta.


Prema rečima vlasnika ovog preduzeća Miloša Miškovića sajamu Frankfurtu poseti 51.000 stručnih posetilaca iz celog sveta sa mogućnošću da se pristupi novim tržištima i obezbedi pozicija u konkurentnom okruženju. Pored evropskog tržišta, najveće interesovanje za izvoz naših proizvoda je i u Izrael i Brazil, poručuje Mišković iz Frankfurta.


Na međunarodnom nivou, Paperworld opseg je jedinstven po širini i dubini. Podeljen u jedanaest proizvodnih grupa i idealno je mesto za trgovinu, posedujući visoko efikasan izložbeni prostor za proizvode iz oblasti kancelarijskog materijala i školskog pribora.


Sajam Paperworld u Frankfurtu trajao je pet dana, zaključno sa jučerašnjim danom, koliko je i trajalo predstavljanje ove renomirane gornjomilanovacke firme iz ove oblasti.

Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!