opstina gornji milanovac

03. februar 2015.
LED ekran u centru grada


U cilju modernizacije gradskog trga uskoro emitovanje preko opštinskog LED ekrana


led ekran

U cilju modernizacije gradskog trga, poput savremenih evropskih gradova, pored nedavnog pokrivanja besplatnim internetom i urađenog video nadzora, opština Gornji Milanovac se opredelila da investira u postavljanje LED ekrana na travnatoj površini gradskog trga. Pored navedenih, razlog za postavljanje ovakvog elektronskog vida oglašavanja je i nepostojanje opštinske lokalne televizije zbog čega je većina građana uskraćena za neki vid dnevnog izveštavanja kroz servisne informacije i druge aktuelnosti. Individualni prostor za besplatno oglašavanje biće opredeljen i za privrednike Gornjeg Milanovca, značajan resurs gornjomilanovačke opštine, koji će imati priliku da predstave svoje proizvodne programe, akcije i aktuelnosti. Takođe će biti emitovani i fotografski i video zapisi karakteristični za naš kraj kao vid marketinškog i turističkog predstavljanja opštine Gornji Milanovac za sve goste koji su u poseti Gornjem Milanovcu. Na radost ljubitelja sporta ovde će biti emitovane i važne utakmice reprezentacije ili prenosi pojedinačnih sportova naših istaknutih srpskih sportista, kao prilika da se zajedničkim navijanjem pruži javna podrška iz Gornjeg Milanovca nacionalnim sportistima.


Kroz javno objavljivanje biće najavljeni i publikovani svi važni događaji iz oblasti sporta, kulture, istorije, turizma, kao i aktivnosti lokalne samouprave.


Nakon sedmodnevne instruktaže predstavnika izvođača radova pri postavljanju LED ekrana firme "Tesla sistem" iz Beograda, koja je zakazana u narednim danima, biće precizirana programska satnica i proizvodnja materijala koja će biti emitovana na LED ekranu, kao i sam početak emitovanja.


Lokaciju za postavljanje LED ekrana opredelili su gradski urbanisti uz neophodnu dozvolu Zavoda za zaštitu spomenika, a koji su precizirali minimalnu udaljenost od zaštićenih kulturnih dobara - Crkve Sv. Trojice i zgrade Okružnog načelstva.


Za ovu investiciju, koja opštinu Gornji Milanovac čine jedinstvenu u Srbiji od svih lokalnih samouprava, utrošeno je oko dva miliona dinara za projekat, postolje i elektro-instalaciju, kao i sve neophodne komponente LED ekrana. LED ekran je obezbeđen video nadzorom.
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!