opstina gornji milanovac

30. januar 2015.
"Metalac- Proleter" donirao PU "Sunce"


Vrtić obogaćen dečjim mobilijarom donacijom Metalac-Proletera


pu sunce

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković potpisao je danas Ugovor o donaciji sa Jelenom Luković direktorkom renomiranog milanovačkog trgovinskog preduzeća "Metalac-Proleter". Pojedinosti ovog ugovora najviše će obradovati mališane predškolske ustanove "Sunce", koji će zahvaljujući donaciji Proletera uživati u dečjem mobilijaru kojim će biti opremljena unutrašnjost milanovačkog vrtića.


Namera našeg poznatog lokalnog trgovinskog lanca i lidera na milanovačkom tržištu, prema rečima direktorke, da ovim gestom unapredi i ulepša dečji ambijent naših vrtića, a time i dočaravši sveobuhvatnu društvenu odgovornost što je u skladu sa celokupnom politikom kompanije "Metalac-Proleter" koja se sprovodi kroz razne primere, doprinevši strateški razvoju društvenog interesa.


Predsednik Mirković se zahvalio na donaciji, a posebno na uspešnosti u poslovanju, kojima Metalac-Proleter i druge uspešne firme naše opštine doprinose da Gornji Milanovac bude svrstan među najrazvijenije opštine u Srbiji.


pu sunce

Inače, "Metalac-Proleter" je registrovan za obavljanje više vrsta delatnosti, a akcenat je stavljen na maloprodaju koja se obavlja u 43 prodavnice, locirane kroz dva profitna centra-gradski i seoski.


Važno je istaći da je "Metalac-Proleter" član domaćeg trgovinskog lanca (DTL) sa još 12 članica iz cele Srbije. Udruživanjem ovih trgovinskih lanaca potrošačima je na raspolaganju 520 maloprodajnih objekata sa 3.000 zaposlenih.


Članice DTL-a su:


internet na trguPovratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!