opstina gornji milanovac

25. decembar 2014.
Rešavanje stambenih potreba izbeglica


Započeto rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom montažnih kuća


Izbeglice koje su, usled događaja iz perioda od 1991. godine do 1995. godine, stekle status izbeglice u Republici Srbiji, bez obzira na njihov status u vreme rešavanja stambene potrebe, konkretno, izbeglice koje žive u kolektivnim centrima ili nekom drugom vidu kolektivnog smeštaja, formalnog ili neformalnog i ugrožene izbeglice u privatnom smeštaju i bivše nosioce stanarskog prava, a koje su bez trajnog rešenja u zemlji porekla ili Republici Srbiji, a sve prema utvrđenim kriterijumima ugroženosti, a koje su nosioci prava svojine/korišćenja na zemljištu na kojem je dozvoljena individualna stambena gradnja, mogu da se oglase na otvoren javni poziv za rešavanje stambenih potreba dodelom 30 montažnih kuća izbeglicama koji poseduju zemljište na kome je dozvoljena individualna stambena gradnja na teritoriji gradova: Kruševac, Požarevac i Smederevo, opština: Žabalj, Kovin, Titel, Ćićevac, Ljig, Negotin, Gornji Milanovac, Ivanjica, Petrovac, Topola, Svrljig, Soko Banja, Kuršumlija, Babušnica, Lajkovac, Trstenik, Priboj, Mionica, Bački Petrovac, Despotovac, Paraćin, Raška, Inđija, Kikinda, Šid i Čajetina, u okviru Regionalnog stambenog programa-Potprojekat broj 4.


Javni poziv sa detaljnim obaveštenjem nalazi se na internet strani Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs, kao i na sajtovima jedinica lokalnih zajednica.


Poziv je otvoren do 29. januara 2015. godine, a bliža obaveštenja se mogu dobiti u Odeljenju za društvene delatnosti Opštinske uprave, povereniku za izbeglice u zgradi opštine Gornji Milanovac, soba broj 8.


Obaveštenje
Javni poziv
Povratak na: Saopštenja
Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!