opstina gornji milanovac

26. septembar 2019.
Asfaltirana dva nekategorisana puta – u Koštunićima i Majdanu


Građevinska sezona u Gornjem Milanovcu u punom je jeku. Nakon niza uspešno asfaltiranih nekategorisanih puteva širom milanovačke opštine, na red je došao i nekategorisani put u Mesnoj zajednici Koštunići. Završeno je asfaltiranje puta ka Milanu i Rajku Dmitroviću dužine 700 metara. Ukupna vrednost radova iznosila je preko dva i po miliona dinara, a u finansijskoj realizaciji radova učestvovali su lokalna samouprava i meštani, u odnosu 3:1.


gm

Predsednik Mesne zajednice Koštunići Ivan Damnjanović rekao je da je urađeni put od velikog značaja za sve meštane Koštunića, a pogotovo za porodicu Dmitrović.


gm

„Ovih dana radi se dosta u Koštunićima. Pored ovog, urađena su još dva asfaltna puta, danas radimo nasipanje jednog drugog puta, kanale i rolne postavljamo. Zahvaljujemo se lokalnom rukovodstvu i Javnom preduzeću za izgradnju i svima koji su pomogli da se uspešno završe poslovi“, rekao je predsednik Mesne zajednice Koštunići.


gm

Pored asfaltiranog puta u Mesnoj zajednici Koštunići, završeno je asfaltiranje još jednog putnog pravca. U pitanju je nekategorisani put u Mesnoj zajednici Majdan, zaseoku Jovičići. Izvođač deonice dužine 222 metra je „AR Gradnja“, a vrednost radova je oko 2 miliona dinara, za šta su sredstva, takođe, opredelili opština Gornji Milanovac i građani, u odnosu 3:1.


gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!