opstina gornji milanovac

25. septembar 2019.
Asfaltiran put u Mesnoj zajednici Pranjani


Nakon uspešno završenih radova na asfaltiranju nekategorisanih puteva u mesnim zajednicama Gornji Branetići i Grabovica, postavljanje asfalta završeno je i u Mesnoj zajednici Pranjani. U pitanju je nekategorisani put u zaseoku Milutinovići, dužine 740 metara.


gm

Predsednik Mesne zajednice Pranjani Radovin Veselinović naglasio je da je lično, kao i svi meštani, veoma zadovoljan ulaganjima u putnu infrastrukturu Pranjana.


gm

„Kao što znate i prethodnih godina i ove godine dosta se puteva radi u milanovačkoj opštini i sada je došao na red i put u Milutinovićima. Ovde ima pet-šest kuća koje gravitiraju ovim delom i što je najbitnije mladi ljudi ostaju u ovom kraju. Želim da ih pohvalim što su skupili novac i što su uradili ovaj put koji će im u budućnosti puno značiti “, rekao je Veselinović i dodao da ovo nije jedina investicija u Pranjanima što se tiče putne infrastrukture. Rađen je put u Katrićima, Brdima, u toku meseca bi trebalo da se završi put u Lazovićima, a planirani su i radovi na putevima i u sledećoj građevinskoj sezoni.


Vrednost izvedenih radova na putu u Milutinovićima iznosila je skoro 3 miliona dinara, a sredstva su opredelili lokalna samouprava i građani, u odnosu 3:1.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!