opstina gornji milanovac

24. septembar 2019.
Asfaltirani putevi u mesnim zajednicama Gornji Branetići i Grabovica


U okviru redovnih infrastrukturnih projekata planiranih za ovu sezonu, uspešno je asfaltiran put u Mesnoj zajednici Gornji Branetići, zaseoku Boblija. Dužina asfaltirane deonice je 900 metara, a vrednost radova je oko 5 miliona dinara. Novčana sredstva opredeljena su iz budžeta opštine Gornji Milanovac, uz učešće meštana od oko 1.250.000 dinara.


gm

Predsednik Mesne zajednice Gornji Branetići Tomislav Vuksanović rekao je da asfaltiranje ovog puta znači puno svim meštanima.


gm

„Za mene lično i ove ljude koji žive ovde, put znači mnogo, jer se ovde ljudi bave proizvodnjom krompira, mleka, gaje stoku, bave se malinama. Na selu bez infrastrukture nema života, a nadamo se da će kod nas zaživeti i turizam, jer smo blizu planine Rajac koji je najbliža planina Beogradu. Ovo je zaseok Boblija, Glišovića put, i u ime celog sela moram da se zahvalim opštini Gornji Milanovac, na čelu sa predsednikom Dejanom Kovačevićem što su nam opet pomogli da asfaltiramo i ovaj put, i nadam se da će se saradnja nastaviti kao i do sad“, naglasio je predsednik MZ Gornji Branetići Tomislav Vuksanović.


gm

Meštanin Gornjih Branetića Zoran Glišović istakao je veliko zadovoljstvo asfaltiranjem puta i naglasio da je postojanje dobre putne infrastrukture preduslov za kvalitetan život.


gm

„Živim ovde u selu i bavim se poljoprivredom, danas sam presrećan jer sam doživeo nešto što čekam ceo život. Ovo dete koje držim u rukama je moje unuče i drago mi je da će on i njegova generacija mnogo bolje da žive. Zahvaljujući ovoj državi, ovoj našoj vlasti, došli smo do normalnog puta i siguran sam da će se ovaj trend nastaviti, jer ovaj put je od velikog značaja, na kraju ovog puta se nalazi preko 50 hektara zemlje, bez pomoći opštine mi ovo ne bismo nikad uradili“, rekao je Zoran Glišović i dodao da se nada da će se ulaganja u Gornje Branetiće nastaviti i u budućnosti.


Osim asfaltiranja u Mesnoj zajednici Gornji Branetići, uspešno su završeni i radovi na asfaltiranju nekategorisanog puta u Mesnoj zajednici Grabovica, u kojoj je nedavno asfalitrano preko 800 metara puta. Sada je pitanju deonica od Doma ka groblju, dužine 428 metara. Ukupna vrednost izvedenih radova je preko 2 miliona dinara, a u finansijskoj realizaciji radova učestvovali su lokalna samouprava i građani, u odnosu 3:1.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!