opstina gornji milanovac

17. septembar 2019.
Asfaltiran lokalni put u Mesnoj zajednici Grabovica


U Mesnoj zajednici Grabovica asfaltirano je 900 metara lokalnog puta, od kafane „Lovac“ ka Grabovici. Izvođač radove je „AR Gradnja “, a sredstva od preko 7 miliona dinara, koliko je neophodno za izvođenje radova, opredeljena su iz budžeta opštine Gornji Milanovac. Radove je obišao predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i istakao da je i asfaltiranje ovog putnog pravca nastavak sveobuhvatnog plana ovogodišnjeg ulaganja u infrastrukturu milanovačke opštine.


gm

„Naš plan obuhvata preko 300 miliona dinara ulaganja, što u gradu, što na selima. Mislim da će nas vreme poslužiti i u narednom periodu da taj ambiciozni plan završimo. Grabovički put je značajan, ne samo za meštane Grabovice, već i kao alternativni put koji može da doprinese nesmetanom odvijanju saobraćaja ako se desi neki incident na magistrali. Ovo nije rađeno sigurno u prethodnih dvadesetak godina i nastavićemo sa rehabilitacijom grabovičkog puta sve do Norveške kuće, kako bismo imali jedan potpuno nov izgrađen put“, rekao je predsednik Kovačević.


gm

On se tom prilikom dotakao i sveobuhvatnih radova na rekonstrukciji Ulice Nikole Lunjevice i istakao da je bitno da se radovi urade kvalitetno, da sve ono što je planirano bude i ostvareno, kao i da je moguć završetak radova i pre predviđenog roka.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!