opstina gornji milanovac

26. avgust 2019.
Asfaltirano još 500 metara lokalnog puta Beršići -Galič


Nastavak lokalnog puta u zaseoku Galič u Beršićima asfaltiran je u dužini od 500 metara. Ugovorena vrednost radova iznosila je preko 2 800 000,00 dinara, a celokupan iznos opredeljen je iz budžeta opštine Gornji Milanovac.


gm

Predsednik Mesne zajednice Beršići Živojin Vasović istakao je veliki značaj ovog puta za meštane sela Beršići, ali i okolna sela.


gm

,,Ovaj put ne znači samo za meštane, već za više opština, za sela Drenovu, Beršiće, Srezojevce, ide put prema Čačku, za auto-puteve, da se sastave. Mnogo znači za ovo selo, i za sva druga sela, ne samo naše“, rekao je Vasović.


gm

Osim meštanima, ova deonica puta biće od koristi i kao alternativni pravac. Ranije je za žitelje Beršića bilo potrebno više vremena da dođu do Gornjeg Milanovca ili Čačka, a sada, prema rečima Milomira Tadića sa Galiča, to više nije slučaj.


gm

,,Ranije smo dolazili putem koji je mnogo duži, duži negde oko 6km za nas ovde meštane, a sad nam je tu do Milanovca nepunih 20km i to se stigne za nekih 15-20 minuta normalne vožnje“, naglasio je Tadić.


Podsećamo, ovo je samo nastavak asfaltiranja lokalnog puta Beršići-Galič. Pre nekoliko meseci asfaltiran je 1km ovog puta, pa se sa završetkom nove deonice od 500 metara u još većoj meri olakšalo meštanima.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!