opstina gornji milanovac

5. jul 2019.
Novi sjaj Gradske tržnice


Nova karika dobre saradnje privrednika i lokalne vlasti pomogla je da zgrada Gradske tržnice dobije novu fasadu. Društvena odgovornost firme „IG invest“ vidljiva je u donaciji vrednoj oko 800.000 dinara. Nakon 20 godina, kako je ova zgrada podignuta na Zelenoj pijaci,ovim gestom sija novim sjajem.


gm

„Pored toga što je obnovljena fasada na gradskoj tržnici i što se radi novi tržni centar, opština Gornji Milanovac će uložiti ogromna sredstva u nastavak Ulice Vuka Karadžića ,tako da će ovaj deo grada dobiti potpuno novi izgled“, rekao je prilikom obilaska ove lokacije predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i dodao:


gm

„Prekoputa tržnice, Javno preduzeće gradi novi prostor za veće kapicitete parking mesta koji su potrebni za ovaj deo grada.Tu je „Maksi“ diskont, nova zgrada „Metalca“, tako da će ovaj deo grada u skorijem periodu potpuno promeniti izgled.“


gm

Prvi čovek opštine je izrazio zahvalnost donatoru, inače firmi koja i gradi novi tržni centar pored Gradske tržnice i koja je i do sada zajedno sa drugim privrednicima izlazila u susret kada su potrebe od opšteg interesa u pitanju.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!