opstina gornji milanovac

19. jun 2019.
Održan javni sportski čas


Savez za školski sport Srbije, u saradnji sa organizacijom „Igrom do zdravlja“, u okviru projekta „Sport u škole“ organizovao je javni sportski čas.


gm

Čas je održan minulog ponedeljka, na pomoćnim terenima FK „Metalac“. U sportskim aktivnostima učestvovalo je oko 280 mališana. Većina učesnika su učenici koji su deo projekta „Sport u škole“. Pored njih, u javnom sportskom času učestvovali su i učenici OŠ „Sveti Sava", OŠ „Desanka Maksimović“, OŠ „Momčilo Nastasijević“ i PU „Sunce“.


gm

Projekat „Sport u škole “ besplatan je projekat koji je namenjen deci uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Finansira ga Ministarstvo omladine i sporta, pod punom podrškom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a sprovodi ga Savez za školski sport Srbije. U projektu učestvuje 88 gradova i opština u Srbiji.


gm

Opština Gornji Milanovac prepoznala je značaj školskog sporta i podržala projekat, tako da se danas projekat uspešno realizuje u Osnovnoj školi „Sveti Sava“, OŠ „Desanka Maksimović“, kao i u OŠ „Takovski ustanak“ u Takovu. Kroz deo projekta, koji finansira opština Gornji Milanovac, godišnje prođe oko dvesta mališana od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!