opstina gornji milanovac

3. jun 2019.
Održano prvo predavanje u okviru centra Impuls – Regionalnog inovacionog startap centra u Gornjem Milanovcu


Internet kakav danas poznajemo sa nama je već više od četvrt veka i sve češće smo svedoci koliko je ova platforma postala nezamenljiva u svim aspektima života, a naročito u okviru poslovanja. Digitalizacija je već u Srbiji i uspešno poslovanje zahteva jako prisustvo na internetu kako bi kompanije i njihove usluge bile vidljive mušterijama.


gm

Upravo tim povodom, gotovo 30 predstavnika različitih preduzeća iz Gornjeg Milanovca i okoline prisustvovalo je predavanju Jelene Nenadić Mihajlović, eksperta za digitalni marketing i oglašavanje na društvenim mrežama, prvom predavanju u okviru aktivnosti Impuls centra. Prisutni na predavanju su imali priliku da se upoznaju sa osnovnim konceptom digitalnog marketinga, strategijama za poboljšanje prisustva kompanija na internetu i specifičnostima pojedinih društvenih mreža.


gm

„Stara izreka da je kupac uvek u pravu je doživela transformaciju – osim što je uvek u pravu, mušterija je sada i na internetu. Ako su na društvenim mrežama, treba da budu i kompanije. Ako želite da se izdvojite od ostalih, moraćete da ponudite više: kvalitetan i koristan sadržaj, bilo kad i bilo gde. Ako jedna kompanija to nudi, a druga ne, odluka o izboru se za kupca nameće sama“, izjavila je nakon predavanja Jelena Nenadić Mihajlović.


gm

Impuls - Regionalni inovacioni startap centar Gornji Milanovac je projekat podržan od strane Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića, a u realizaciji opštine Gornji Milanovac i uz programsku podršku beogradskog Centra za inovacije i tehnološko preduzetništvo ICT Hub.


gm

Otvaranje ovog centra očekuje se u toku juna meseca, u prostoriji nekadašnje apoteke u Rajićevoj ulici u Gornjem Milanovcu. Pored ponude besplatnog radnog prostora i obrazovnih programa u oblastima digitalnih veština i tehnološkog preduzetništva za stanovnike Gornjeg Milanovca, glavni ciljevi ovog centra jesu uvezivanje lokalnih kompanija sa kreativnim pojedincima i ojačavanje pozitivnog ambijenta za stvaranje poslovnih prilika.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!