opstina gornji milanovac

13. maj 2019.
Sajam poljoprivrede posetiće 70 milanovačkih poljoprivrednika


Sajam poljoprivrede u Novom Sadu, u nedelju je, po 86. put, otvorio kapije za sve zainteresovane posetioce. I ove godine, priliku da posete sajam, imaće i privrednici iz naše opštine. Šef kancelarije za poljoprivredu Milka Nedeljković rekla je da je poseta milanovačkih poljoprivrednika zakazana za utorak, 14. maj.


„Ove godine planirana je poseta 70 poljoprivrednih proizvođača sa teritorije naše opštine. Organizovana je poseta sajmu, sajamskim izložbama, kongresnim dešavanjima, kroz koje će poljoprivredni proizvođači moći da prisustvuju edukativnim radionicama i konferencijama, čime će moći da razmene iskustva sa predstavnicima resornih ministarstava, osiguravajućih kuća, kompanijama koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Nadam se da će se sajam pokazati korisnim za privrednike iz Gornjeg Milanovca i da će moći da ostvare benefite“, istakla je Milka Nedeljković.


Planirano je i predstavljanje Kancelarije za poljoprivredu opštine Gornji Milanovac, u okviru pres-konferencije, na temu Zadrugarstva, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, Ministarstvom zaduženim za regionalni razvoj i Zadružnim savezom, ali i predstavljanje Kancelarije lokalne samouprave opštine Gornji Milanovac, kao lidera u agrobiznisu.


Međunarodni sajam poljoprivrede, modernim konceptom podstiče međudržavnu i privrednu saradnju, integriše unapređenje znanja, proizvodnje i razvoj nauke. Uz to, promoviše značaj inovacija i predstavlja sintezu iskustva i dostignuća u srpskoj poljoprivredi. Snažna je podrška privredi Srbije, a njegov doprinos i značaj meri se uspesima izlagača koje ostvaruju pod krovom Novosadskog sajma.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!