opstina gornji milanovac

9. maj 2019.
Formiran Organizacioni odbor Sabora violinista Srbije


Na današnjem sastanku u Gornjem Milanovcu kod predsednika opštine Dejana Kovačevića formiran je Odbor za organizovanje Sabora violinista Srbije, koji će se organizovati ovoga leta u Pranjanima 16, 17, i 18. avgusta.


gm

Članovi organizacionog odbora, koje je imenovao predsednik opštine, su novinar i idejni tvorac Gvozden Nikolić, estradni umetnik i idejni tvorac Mićo Kujundžić, direktor Kulturnog centra Dragan Arsić, predsednik MZ Pranjani Radovin Veselinović, izvršni producent Aleksandar Raković i direktor škole u Pranjanima Zoran Pantović. U petak 16. avgusta, uz prigodan kulturno-umetnički program, adekvatne izložbe i folklore nastupiće Milanče Radosavljević, koji će doprineti svečanom otvaranju manifestacije značajne za ovaj kraj Srbije.


Drugog dana će biti takmičarski deo svih onih vilolinista koje će stručna selekciona komisija izabrati širom Srbije u narednom periodu. U nedelju će se organizovati koncert pobednika, uz atraktivne izvođače sa naše široke estradne scene, a o svim detaljima ćete biti blagovremeno informisani, kako ističu članovi Organizacionog odbora.


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!